Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Copati KUŽA


Nov izdelek

Copatk za malčke, s privlačnim motivom, primerni za doma ali v vrtec.

Material: 65% poliester, 35% bombaž.

Več podrobnosti

5,22 €

8,70 €

-40%

- +

 
Več informacij

Otroška oblačila in obutev v otroški spletni trgovini Mačkon so skrbno izbrana. Varnost in dobro počutje vaših malčkov je najbolj pomembna, zato so vsa oblačila za novorojenčke in dojenčke narejena v EU! Vsa oblačila in obutev za dojenčke so narejena iz varnih in obstojnih materialov.

Otroški copatki in copati za dojenčke so udobni in mehki. Malčki jih lahko uporabljajo za v vrtec ali doma. Copatki so vam na voljo v različnih živalskih motivih in razigranih barvah. Copatki za otroke v spletni trgovini za otroke Mačkon, omogočajo, da otrokovi prstki niso omejeni in s tem omogočajo zdrav razvoj stopala. Poglejte si tudi čeveljčke za prve korake Attipas.

Iščete darilo za novorojenčka, dojenčka? Otroška spletna trgovina Mačkon bo poskrbela tudi za vas. Copatke vam lično zavijemo, priložimo kartico s posvetilom in dostavimo na željeni naslov.

Napiši mnenje

Copati KUŽA

Copatk za malčke, s privlačnim motivom, primerni za doma ali v vrtec.

Material: 65% poliester, 35% bombaž.

Napiši mnenje

 
Comments(0)

Trenutno ni ocen.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Zadnje ogledano

Primerjaj 0