Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Nogavičke TB AVTOMOBILČEK


Nov izdelek

Tople nogavičke za dojenčke, v temno modri barvi.

Material: 78% bombaž, 20% poliamid, 2% elastan

Več podrobnosti

2,40 €

Tega izdelka ni več na zalogi
 
Več informacij

Otroška oblačila in obutev v otroški spletni trgovini Mačkon so skrbno izbrana. Varnost in dobro počutje vaših malčkov je najbolj pomembna, zato so vsa oblačila za novorojenčke in dojenčke narejena v EU! Vsa oblačila in obutev za dojenčke so narejena iz varnih in obstojnih materialov.

Otroške nogavice so opremljene z bremzicami (gumijaste blazinice na podplatih), da vašim malčkom ne bo drselo. Nogavičke so tople in udobne, primerne za vse igrive, mlade raziskovalce. Izbirate lahko med otroškimi nogavičkami pisanih barv in živahnih vzorcev. Izberete lahko take, ki imajo na zgornjem delu prišite različne motive, ki bodo v otroku spodbujale domišljijo in kognitivni razvoj. Vsaka figurica ima skrito ropotuljico, ki pri hoji nežno zvončklja. Otroci se tako ob vsakdanjem raziskovanju in prvih korakih, tudi zabavajo in igrajo.

Iščete darilo za novorojenčka, dojenčka? Otroška spletna trgovina Mačkon bo poskrbela tudi za vas. Nogavičke vam lično zavijemo, priložimo kartico s posvetilom in dostavimo na željeni naslov.

Napiši mnenje

Nogavičke TB AVTOMOBILČEK

Tople nogavičke za dojenčke, v temno modri barvi.

Material: 78% bombaž, 20% poliamid, 2% elastan

Napiši mnenje

 
Comments(0)

Trenutno ni ocen.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Primerjaj 0