Stanje: Nov izdelek

Mehka majica z dolgimi rokavi, iz kvalitetnega materiala, v temno modri barvi, s privlačnim napisom CUDDLES MAKE ME HAPPY, s prišito mašnjico na hrbtni strani, na vratu.

Material: 94% bombaž, 6% elastan.

Več podrobnosti

7,49 €
14,99 €

-50%

Velikost

86

1
+

Dodaj v košarico

Na seznam želja
Dodaj za primerjanje

Odstrani izdelek s seznama mojih najljubših izdelkov
Dodaj ta izdelek med moje najljubše izdelke.
VEČ INFORMACIJ
KOMENTARJI(0)

VEČ INFORMACIJ
Otroška oblačila v spletni trgovini Mačkon so skrbno izbrana. Varnost in dobro počutje vaših malčkov je najbolj pomembna, zato so vsa oblačila za novorojenčke in dojenčke narejena v EU! Vsa oblačila za dojenčke so narejena iz varnih in obstojnih materialov.

Otroške majice z dolgimi rokavi in puloverji so narejeni iz 100 % bombaža, so udobni in prijetni na dotik. Vaši malčki se bodo v njih počutili sproščeno in igrivo za vsakdanje raziskovanje in igranje. Oblačila za otroke (majice in puloverji) so živih barv, izbirate pa lahko med razigranimi potiski in vzorci in najvišjo kakovostjo materialov, ki bodo zdržali še tako velik pritisk pranja v pralnem stroju. V spletni trgovini za otroke Mačkon, dobite vse za otroka. Otroške majice in puloverje lahko kombinirate tudi z otroškimi čeveljčki za prve korake Attipas.

Iščete darilo za novorojenčka, dojenčka? Otroška spletna trgovina Mačkon bo poskrbela tudi za vas. Otroške majice in puloverje vam lično zavijemo, priložimo kartico s posvetilom in dostavimo na željeni naslov.

COMMENTS(0)
Trenutno ni ocen.

STRANKE KI SO KUPILE TA IZDELEK SO KUPILE TUDI:
Majica SWEETIE
Majica SWEETIE

View more
Majica GORGEOUS LIKE MOMMY
Majica GORGEOUS LIKE MOMMY

View more
Hlače WINTER roza
Hlače WINTER roza